Official Portal of
Faculty of Applied Sciences and Technology

Syarahan Perdana Siri 3/2024 – Prof. Ts. Dr. Zaidi Embong

Majlis Syarahan Perdana Siri 3/2024 Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) bertempat di Big Stage, Aras 2, Perpustakaan Tunku Tun Aminah UTHM Kampus Induk Parit Raja.

Prof. Ts. Dr. Zaidi Embong dari Fakulti Sains Gunaan dan Teknologi (FAST) telah menyampaikan Syarahan Perdana beliau bertajuk “ESCA: Probing Surfaces and Interfaces for Advanced Materials”.

Program anjuran Majlis Profesor Universiti dengan kerjasama FAST turut dihadiri Prof. Ts. Dr. Rosziati Ibrahim, Pengerusi Majlis Profesor Universiti wakil rasmi Naib Canselor UTHM, Prof. Ts. Dr. Rabiah Ahmad, Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UTHM, wakil Industri ST Micro Electronics dan MIMOS, wakil Universiti Teknologi Melaka serta Prof. Madya Dr. Mohamad Zaky Noh selaku Dekan FAST, Pegawai-pegawai Kanan UTHM dan para pelajar Universiti.

Last Updated on May 21, 2024

Translate »