Penghantaran Maklumat untuk Hebahan Media FAST

Hebahan Program Akan Datang

Warga fakulti adalah dijemput untuk mengemukakan pengumuman mengenai berita terkini atau acara yang akan berlangsung. Platform ini disediakan untuk mengetengahkan pencapaian akademik, penemuan penyelidikan, persidangan, seminar, dan aktiviti yang mempunyai WOW factor.

Sila berikan maklumat yang diperlukan melalui borang di bawah. Penghantaran awal amat digalakkan bagi memastikan maklumat dapat disebarkan tepat pada masanya melalui saluran yang sesuai.

Kami menghargai sumbangan anda dalam memartabatkan kecemerlangan fakulti kita.

Untuk hebahan maklumat program akan datang:

Laporan Program / Post-Event

Laporan ringkas hendaklah disediakan oleh penganjur program dalam masa 24 Jam selepas program berakhir bagi memastikan Fakulti dapat menghebahkan kejayaan program dalam masa yang tepat.

Kami menghargai sumbangan anda dalam memartabatkan kecemerlangan fakulti kita.

Untuk laporan program :

Terima Kasih atas Sumbangan Anda